Home    Het team    Almagro    Serranía de Ronda    Dierenvriend    Camping    Prijzen    Foto's    Contact


Het team

Mijn naam is Puck Clara Johanna en ik ben Camping Almagro begonnen samen met mijn vriend Jose.  

Ik zal mijn verhaal met jullie delen:

Ik ben geboren en opgegroeid in Nederland. Toen ik 18 was  zijn mijn ouders geëmigreerd naar een boerderij in Andalusië, de meest zuidelijke regio van Spanje. Op dat moment studeerde ik aan de universiteit in Utrecht en ik wilde hier blijven wonen en studeren. Twee jaar later is dat allemaal veranderd. Tijdens mijn zomervakantie in 2020 bezocht ik mijn ouders in Spanje. Het klinkt cliché, maar ik werd verliefd op dit prachtige stukje wereld. Na 3 keer mijn ticket voor de terugreis te hebben veranderd, heb ik van Spanje mijn thuis gemaakt, net als mijn ouders.

Nu woon ik in Sevilla. Ik ontmoette José en heb geen moment spijt gehad van mijn emigratie.

Ik hou ervan om in het weekend naar huis te komen. Mijn ouders hebben de boerderij genaamd Almagro omgetoverd tot een klein paradijs. Het is prachtig om te zien hoe gelukkig zij zijn. Iets wat mij ook veel voldoening geeft. Ik geniet er ook van om de zomer bij mijn ouders door te brengen. De natuur is er prachtig en ik vind er altijd rust.

Ik wil de mensen graag laten zien waarom ik verliefd ben geworden op dit mooie deel van Spanje en ik hoop dat jij er ook zo over zult gaan denken.

Vanwege het grote potentieel dat Almagro ons biedt, zijn we in staat om hier een prachtige, met liefde gebouwde camping te beginnen.

We zijn erg enthousiast om deze met jou te delen!Home    Het team    Almagro    Serranía de Ronda   Dierenvriend   Camping    Prijzen    Foto's    Contact

 
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Instagram